Coafuri în tendinţe de Dragobete

Tip de activitate Dezvoltarea noilor educaţii



Joi, 22 februarie, începând cu ora 11.00, Colegiul Tehnic  „Alexandru Ioan Cuza” Suceava a organizat în parteneriat cu S.C. AVON COSMETICS S.R.L, sucursala Suceava, reprezentată de asistent manager Borcan Adriana, Concursul de abilităţi practice „Coafuri în tendinţe de Dragobete" cu participarea elevelor din anul III (clasa a XI-a E Î.P) de la profilul Igiena şi Estetica Corpului Uman, învăţământ profesional coordonate de profesorii  Pîslariu Lăcrimioara şi Mazilu Ioana. Elevele au realizat coafuri pentru evenimente cu modele complexe şi interesante. Deşi coafurile pe care trebuie să le porţi la evenimente trebuie să fie cât mai simple şi mai discrete, asta nu înseamnă că trebuie să fie şi banale. În cadrul concursului au fost realizate mai multe  coafuri în tendinţe pentru evenimente festive foarte chic si feminine, cu multă usurinţă, într-un timp scurt. Au fost prezentate coafuri cu impletituri, cocuri de balerină, coafuri accesorizate sau cu răsuciri.   
           Doamna director adjunct Filipiuc Beatrice membră în juriul concursului a apreciat  coafurile create de eleve ca fiind  deosebite şi pline de farmec care pun în valoare frumeseţea feminină.
           Impletiturile constituie cele mai practice, dar şi cele mai încântatoare coafuri în tendinţe pentru evenimente festive. Uşor de realizat şi disponibile într-o gamă largă de stiluri, împletiturile avantajează orice fizionomie, oferind un look foarte chic şi romantic.
           Juriul format din membrii : dir.adj. Filipiuc Beatrice, consilier educative prof.Năsulea Florentina, prof.Pîslariu Lăcrimioara şi asistent manager Borcan Adriana a evaluat coafurile  în tendinţe pentru evenimente festive şi a apreciat stilurile care se potrivesc cel mai bine preferinţelor şi trăsăturilor feminine.
             Premiile constând în produse cosmetice au fost asigurate de sponsorul concursului S.C. AVON COSMETICS S.R.L, sucursala Suceava.

Raportor
prof. Pîslariu Lăcrimioara